Пишний повітряні японські панкейкі

Як зробити Пишний повітряні японські панкейкі рецепт простий. Готуються трохи довше класичних панкейків, але воно того варто. Соус можна зробити з будь-яких ягід , у мене в цей раз з чорної смородини.

Інгредієнти

Тісто:
200 мл молока
3 яйця
200 грам борошна
80 грам пудри
Сіль на кінчику ножа
Ваніль за смаком

Соус:
200 грам ягід
30 грам цукру
8 грам крохмалю (якщо хочете більш рідкий соус, то вистачить 5 грам)

Пишний повітряні японські панкейкі покроковий рецепт

1. Класично їх готують дуже високими в кільцях на сковороді, але і без цього вони виходять воздушными.
2. Білки і жовтки відокремити. Жовтки змішати з борошном , яйцями , розпушувачем, ваніллю, пудрою , сіллю. Білки збити , поступово додати збиті білки до тесту, акуратно перемешивая.
3. Готувати під кришкою без масла. Сильно збільшуються у розмірі , тому краще готувати по 3-4 панкейка за раз, не более.
4. Соус: Змішати смородину з цукром і крохмалем , проварити до загустіння. Подавати зі сметаною і соусом. Приємного аппетита.