Гарбузове вафлі у вафельниці

Ці гарбузове вафлі максимально гарбузові. Вони ніжні і соковиті. Вони не забиті борошном. Тому гарбуз відчувається в кожному шматочку. Всім любителям присвячується!!! Як зробити Гарбузове вафлі у вафельниці рецепт простий.

Інгредієнти

⠀▫️250г гарбузового пюре (запекти гарбуз)
⠀▫️150г кефіру
⠀▫️20г цукру (якщо ви будете використовувати дополнителтные підсолоджувачі при подачі, то можна цукор не додавати зовсім)
⠀▫️1 яйце
⠀▫️55-60г борошна
⠀▫️20г вершкового масла
⠀▫️10г волоських горіхів (за бажанням)
⠀▫️0.5 ч. л. розпушувача

Гарбузове вафлі у вафельниці покроковий рецепт

1. Гарбузове пюре розім’яти, змішати з цукром, дрібкою солі і яйцем. Якщо використовуєте горіхи, дрібно їх подрібнити і додати в тесто.
2. Кефір трохи розігріти, влити в тісто, перемішати. Додати борошно з разрыхлителем.

3. Перемішати. Останнім влити розтоплене вершкове масло, розмішати. Смажити вафлі згідно инструкции.