Бельгійські вафлі мякі і повітряні у электровафельнице

Як зробити Бельгійські вафлі м’які і повітряні у электровафельнице рецепт простий.

Інгредієнти

На 12 вафель у вафельниці.

3 яйця
350 г молока
125 г вершкового масла
1ч.л ванільного цукру
330 г борошна
40 г цукру
3 г розпушувача

Бельгійські вафлі м’які і повітряні у электровафельнице покроковий рецепт

1. Візьміть сотейник, миску для збивання білків, чашу для замісу. Зважте в сотейник масло порізане кубиками і розтопити його, потім зважте у цей сотейник молоко і ще трохи підігрійте. Рідина повинна бути тепла, але не гаряча. Відокремте білки від жовтків. Білки в миску для збивання, жовтки відразу в сотейник.
2. В чашу для замісу зважте борошно, цукор, ванільний цукор, розпушувач. Збийте білки, я все робила ручним міксером. Потім, поступово вливайте рідину борошняну суміш і міксером перемішуйте на низькій швидкості. Лопаткою акуратно введіть білки і перемешайте.
3. Я описала послідовність дій, що б вам не довелося робити зайвих рухів і не було зайвої брудного посуду. Використовуйте функцію обнуління тари на вагах. Випікайте на режимі вафлі, по часу приблизно 3 хвилини, але можна орієнтуватися по цвету.