Оладки з гарбуза на сковороді на кефірі найсмачніші

Оладки з гарбуза на сковороді на кефірі найсмачніші простий рецепт. Осінній настрій в повній мірі. І страви в такт. Дуже простий і смачненький рецепт з гарбуза.

Інгредієнти

м’якоть гарбуза – 400 р
борошно – 100 г (або більше)
цукор – 1 ст. л.
кефір – 100 мл
яйця – 2 шт.
олія для смаження

Оладки з гарбуза на сковороді на кефірі найсмачніші покроковий рецепт

1. Гарбуз натерти, додати борошно, дрібку солі, цукор, кефір, злегка збиті яйця. Перемішати все до однородности.
2. Якщо гарбуз дуже соковита, можна збільшити кількість борошна, тісто має бути середньої густоти, не повинно сильно растекаться.
3. У сковороді розігріти олію, ложкою викладати тісто. Смажити 3-4 хвилини, щоб оладок добре схопився, потім перевернути і смажити до готовності. Приємного аппетита!