Англійський сніданок з яйцями, беконом і грибами Гордона Рамзі

Як смачно зробити Англійський сніданок з яйцями, беконом і грибами Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

1 свіже листкове американське печиво, розрізане вздовж навпіл
Солодка або гостра гірчиця (не жовта)
Пластівці чилі
Оливкова олія
4 скибочки бекону
2 великих гриби-лисички, нарізані товстими скибочками
1 цибуля-шалот, тонко нарізаний
2 зубчики часнику, нарізані
Несолоне вершкове масло
2 яйця
Яблучний самогон (замінник яблучного бренді)
Кошерна сіль і мелений чорний перець
Запечена квасоля, для подачі на стіл

Англійський сніданок з яйцями, беконом і грибами Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Намажте трохи гірчиці на розрізані боку обох половинок бісквіта і посипте чілі пластівцями, відкладіть в сторону. У великій сковороді на середньо-сильному вогні розігрійте приблизно чайну ложку оливкової олії, потім викладіть на сковороду скибочки бекону, стежачи за тим, щоб вони не перекривали один друга.
2. Поставте окрему велику сковороду на середньо-сильний вогонь і дайте сковороді нагрітися. Додайте гриби, цибулю-шалот і часник в сковороду разом з кількома столовими ложками вершкового масла і перемішайте. Як тільки бекон підрум’яниться з одного боку, переверніть для хрусткої скоринки іншу сторону і перемістіть скибочки до однієї сторони сковороды.
3. Помістіть половинки бісквіта зрізом вниз у вільний простір на сковороді, щоб вони готувалися в топленому беконній жирі. Додайте ще трохи вершкового масла у форму для запікання грибів і продовжуйте обсмажувати і надавати їм хрустку корочку.
4. У третю сковороду з антипригарним покриттям додайте трохи оливкової олії, 2 столові ложки вершкового масла і щіпка пластівців чилі. Поставте на середній вогонь, щоб масло вспенилось. Розбийте яйця на сковороду і дайте їм свариться.
5. Як тільки печиво підрум’яниться, зніміть зі сковороди з беконом, потім додайте трохи яблучного самогону, щоб розігріти сковороду, дозволяючи зменшитися і рідини испариться.
6. Приправте верхівку яєць сіллю і перцем, обертаючи сковороду, щоб покрити яєчні білки пінливим вершковим маслом. Перед подачею викладіть печиво зрізом вгору на тарелку.
7. Зверху викладіть по одному смаженого яйцю і перекладіть грибну суміш на край тарілки, а потім бекон. Викладіть щедру порцію запеченої квасолі разом з печивом і відразу подавайте.