Чорничні млинці панкейкі на кефірі

Як зробити Чорничні млинці панкейкі на кефірі рецепт. Сьогодні в честь дня матері у нас рецепт приголомшливих чорничних панкейків. Ідеальний варіант для сніданку, заряд вітамін і бадьорості забезпечений.

Інгредієнти

– яйце куряче 2 шт.,
– кефір 200 мл,
– борошно пшеничне высш. сорт 200 гр.,
– чорниця 40 гр.,
– масло вершкове 20 гр.( приблизно 2 ст. ложки),
– цукор 3 ст. ложки,
– розпушувач 1 ч. ложка,
– сода 1 ч. ложка,
– сіль щіпка,
– цедра апельсина 1 ч. ложка.

Чорничні млинці панкейкі на кефірі покроковий рецепт

1. Яйця злегка збиваємо разом з цукром і сіллю, вливаємо кефір. Чорницю краще злегка розім’яти виделкою. (я просто використала пару ложок домашнього варення, природно в такому випадку не додаємо цукор)
2. Вводимо чорницю в суміш. Додаємо просіяне борошно, розпушувач і соду.

3. Замішуємо тісто. Додаємо розтоплене вершкове масло і цедру апельсина. Випікаємо на розігрітій сковороде.