Швейцарська решта з картоплі

Як зробити Швейцарську решту з картоплі рецепт простий. Хрусткий картопляний оладок (решти), вершковий сир страчателла і насичений смак червоної ікри ❤️🔥 і у Вас готовий ідеальний святковий сніданок! Приготуйте його напередодні Нового року 🎄, келих налийте просекко і приступайте до нарізки Олів’є! Ідеально ж?

Інгредієнти

(4 порції):

Картопля – 5 шт
Яйце – 1 шт
Борошно – 1 ст. ложка
Сіль, перець
Страчателла – 200 г
Червона ікра – 150 г
Соняшникова олія – 1 ст. ложка (для обжарювання решти)

Швейцарська решта з картоплі покроковий рецепт

1. Натерти картоплю на тертці, додати сіль, перець і залишити на 10 хвилин. Вичавити весь сік, який виділився з картоплі, додати яйце, борошно, ретельно перемешать.

2. Викласти на сковорідку, сформувати оладок і обсмажити на середньому вогні 3-4 хвилини з кожного стороны.

3. На решті викласти спочатку страчателлу, а потім червону ікру і розподілити рівним шаром. Нарізати на 4 частини і подавати до столу.

Відео рецепт 👇