Сирні оладки з яблуками і рисовим борошном

Сирні оладки з яблуками і рисовим борошном на сковороді простий рецепт.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 гр: 132/12/3,5/13

✔Сир у брикеті 5% – 180 гр
✔Яйце – 2 шт
✔Рисове борошно (будь ц/з) – 40 гр
✔М’який сир – 30 г
✔Яблуко – 100 гр
✔Розпушувач – 1/2 ч. л.
✔Підсолоджувач – фитпарад #7 (1 саше)

Сирні оладки з яблуками і рисовим борошном покроковий рецепт

1. Змішати всі інгредієнти, крім яблука, до однорідності. Тісто буде трохи густіше, ніж на звичайні оладки. Яблуко нарізати тонкими кружечками, видалити сердцевину.
2. Сковороду з антипригарним покриттям добре розігріти, можна змастити маслом.
3. Кожне кружальце яблука обвалюємо в тесті. Смажимо з 2х боків до готовності. Поливаємо медом, прикрашаємо горішками і подаємо до столу😋