Пишний панкейк на молоці

Як смачно зробити Пишний панкейк на молоці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Чим можна порадувати себе в такий холодний зимовий ранок? Так, насправді чим завгодно! Але сьогодні я пропоную вам приготувати разом гарбузове панкейкі без цукру. Тому що це просто, без заморочок, а також це можливість відкрити для себе нові смаки

Інгредієнти

120г борошна
2ч.л. розпушувача
1ч.л. соди
2 щіпки солі
1ч.л. кориці
0/5ч.л. імбиру
1/4 ст. л. замінника

1 яйце
150-170мл теплого молока
70г гарбузового пюре (можна знайти в магазинах або приготувати самим)

20г розтопленого злив.олії (в кінці)

Пишний панкейк на молоці покроковий рецепт

1. Спочатку змішуємо просіяне борошно, розпушувач, соду, сіль, спеції і підсолоджувач. Замість цукру я використовувала цукрозамінник (баночка в 250г замінює 5 кг цукру; В окремій мисці спочатку збиваємо яйце, потім додаємо до нього тепле молоко і гарбузове пюре.

2. Вливаємо рідку суміш в суху і перемішуємо. В кінці додаємо розтоплене злив.масло (тісто має досить легко спадати з ложки, тому при необхідності додайте більше молока). Дайте тісту постояти 7-10 хвилин при кімнатній температуре.

3. Смажимо панкейкі на !середньому вогні!. Коли з’явилося багато бульбашок, перевіряємо панкейк знизу на готовність і перевертаємо. Ввід і все панкейкі панкейкі готові! В якості начинки відмінно підійдуть: темний шоколад, мед, волоські горіхи або ніжний кремчиз на вершках 🤪 Не бійтеся пробувати нове і поєднувати між собою різні продукти, адже ви можете відкрити для себе нового фаворита в їжі 🙂

Відео рецепт 👇