омлет Яєчня на сковороді з гарбузом

Як смачно зробити омлет Яєчня з гарбузом на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Дуже незвично і несподівано смачно 😋 Яєчня з гарбузом, спробуйте – є шанс закохатися в гарбуз.

Інгредієнти

✔️Гарбуз – 150-200 р.
✔️Яйця – 3-4 шт.
✔️Сіль, перець, сушений часник – за смаком
✔️Рослинне або вершкове масло – для смаження
✔️Зелень – за смаком

омлет Яєчня з гарбузом на сковороді покроковий рецепт

1. Гарбуз нарізаємо на невеликі шматочки товщиною приблизно 3-4 мм. Яйця збиваємо з сіллю, перцем, сушеним часником і зеленню за смаком. Розігріваємо Сковороду з невеликою кількістю рослинної олії або вершкового масла і викладаємо тыкву.
2. Обсмажуємо гарбуз з двох сторін на середньому вогні протягом 3-4 хвилин. Заливаємо обсмажену гарбуз яєчною сумішшю і готуємо під кришкою на малому вогні ще 2-3 минуты.
3. З допомогою лопатки звертаємо омлет в рулет, викладаємо на тарілку і можна угощаться!