Сирники із сиру з рисовим борошном і журавлиною

Як смачно зробити Сирники із сиру з рисовим борошном і журавлиною простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

• пачка сиру 200г (у мене знежирений «золоті луки»
• борошно рисова 3 ст. л. (55г + 7г для панірування)
• яйце 1шт. (58г)
• журавлина сушена 29г (за бажанням)

Сирники із сиру з рисовим борошном і журавлиною покроковий рецепт

1. Сир добре розім’яти виделкою, додати борошно і яйце. Перемішати. Додати клюкву.
2. Скачати кульку (1 сирник ≈ 1 столова ложка з гіркою), приплюснути і обваляти в муке.
3. Викласти в заздалегідь нагріту сковорідку і смажити на середньому вогні по 5 хвилин з кожної сторони під кришкою!

4. Подавати можна з улюбленим варенням, джемом, сметаною або згущеним молоком. Або можна додати цукор або сахзам в сирну масу до смаження, тут вже за вашим бажанням. Також можна смажити на раст. олії (деякі і смажать на вершковому 🤷🏻♀️).