Омлет з грибами і сиром на сковороді

Зробіть свій сніданок! Приготуйте найніжніший омлет з печерицями і пармезаном! Встояти неможливо🤤🤤🤤 Як зробити смачний Омлет з грибами і сиром на сковороді рецепт простий сніданок.

Інгредієнти

1. Яйця – 3 шт
2. Сир – 60 + 10 гр
3. Печериці – 100 гр
4. Вершки (20%) – 60 мл
5. Петрушка – декілька гілочок
6. Цибуля зелена в пір’ї – 2 шт
7. Вершкове масло – 20 гр
8. Часник – 1-2 зубчики
9. Гімалайська рожева сіль, мелений чорний перець за смаком

Омлет з грибами і сиром на сковороді покроковий рецепт

1. Гриби промити, порізати на шматочки і обсмажити на вершковому маслі до золотистої скоринки разом з часником, потім часник прибрати. Яйця збити з сіллю. Додати вершки і перемешать.
2. Сир натерти на тертці, додати в яєчну суміш 60 гр., перемішати. Вилити яєчно-сирну суміш на гриби і тушкувати на повільному вогні під кришкою до готовности.

3. Головне: не пересмажити омлет! Цибулю і петрушку дрібно нашаткувати. Подавати омлет, звернувши навпіл, приправивши свіжомеленим чорним перцем, які залишилися сиром (10 гр.) і прикрасивши зеленню. Приємного аппетита!