Млинці з ряжанки з начинкою з оселедця і яєць

А давайте я сьогодні з вами поділюся млинцями з ряжанки, з начинкою з оселедця і яєць! ⠀ Млинці з ряжанки виходять ніжні і трохи кисленькі, і саме їх смачно фарширувати рибною начинкою, наприклад, із/із сьомгою або оселедцем. ⠀ Нарізати млинці навскоси і подавати хоч на фуршетний стіл, хоч на святковий, хоч порадувати своїх домашніх близьких у вихідний день.

Інгредієнти

Млинці на ряжанці (вихід 8-9 шт):
Ряжанка – 500 мл
Яйце – 1 шт
Рослинне масло – 2 ст. л.
Цукор – 1 ст. л.
Сода харчова – 1 ч. л.
Сіль – щіпка
Борошно – 120-150 гр

Начинка:
Оселедець с/с філе – 200 гр
Яйце варене – 3 шт
нарізаний Кріп – 1 ст. л. Сметана 20% – 2 ст. л.

Млинці з ряжанки з начинкою з оселедця і яєць покроковий рецепт

1. З’єднати всі інгредієнти для млинців, змішати до однорідного тесту. Тісто по консистенції має бути як рідка сметана. Смажимо млинці, сковороду змащуємо рослинним маслом перед кожним блином.
2. Для начинки нарізати дрібними кубиками філе оселедця, яйце, нарізати кріп, додати сметану – перемешать.
3. В млинці викласти начинку, загорнути трубочкой.