Каша з гарбуза з пшоняною крупою

Як смачно зробити Каша з гарбуза з пшоняною крупою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Пшоняна крупа ~1 ст.
Гарбуз ~400 р
Кокосове молоко ~1 ст.
Вода ~1 л
Сироп топінамбура ~ 4 ст/л (або будь-підсолоджувач)

Каша з гарбуза з пшоняною крупою покроковий рецепт

1. Гарбуз нарізати дрібними кубиками і закинути в киплячу воду. Пшоно добре промити у воді і додати до тыкве.
2. Варити до готовності крупи приблизно 15-20 хв на середньому вогні, помішуючи. За 5 хв до готовності, додати молоко і підсолоджувач. Готово!
3. Чесно кажучи, до пшоняної каші не підходять кислі ягоди, тому раджу використовувати для прикраси банан.