Гарбузовий оладки на сковороді на йогурті

Гарбузовий оладки на сковороді на йогурті простий рецепт.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 м (оладок без крему) 135.8 ККАЛ 5.1/5.3/17.1

Гарбузові оладки.
✅3 яйця
✅200 р грецького йогурту 10% (або сметани)
✅200 г гарбузового пюре (гарбуз потрібно попередньо запекти в духовці або мікрохвильовій печі, потім пюрировать блендером)
✅150 г кукурудзяного борошна
✅1 ч. л розпушення
✅1 ч. л кориці

Заварний крем з гарбузом.
✅200 мл вершків 15% або можна взяти молоко
✅1 куряче яйце
✅підсолоджувач за смаком (у мене 2 ст. л кокосового цукру)
✅2 ст. л кукурудзяного крохмалю (можна замінити на борошно)
✅100 г гарбузового пюре (у мене солодка мускатний гарбуз)
✅50 г вершкового масла (я не додавала)

Гарбузовий оладки на сковороді на йогурті покроковий рецепт

1. Гарбузові оладки.
Гарбуз попередньо запекти в духовці або мікрохвильовій печі. Блендером перетворити в пюре. Змішати всі ингредиенты.

2. Випікати на сковороді з двох сторін під кришкою на середньому вогні. Дуже смачно навіть тим, хто не любить гарбуз 👍

3. Заварний крем з гарбузом.
Змішати всі інгредієнти в сотейнику і поставити на середній вогонь, постійно помішувати (щоб не було грудочок) до загустения.

4. За необхідності в кінці пробити блендером. Я не додавала вершкове масло. Якщо ви додасте його, то потрібно це робити, коли крем готовий, але ще гарячий. Смак гарбуза є, але дуже ніжний і сливочный.

Відео рецепт 👇