Ванільні сирники із сиру

Я не пам’ятаю час, коли я НЕ вміла готувати сирники. Але воно, безумовно, було в моєму житті, тому що коли-то вони повинні були статися зі мною вперше. Як зробити смачні Ванільні сирники із сиру рецепт простий.
Зараз для мене труднощі сирників полягає лише в сполучуваності добавок і генеруванні нових ідей. Лайфхаки приготування для мене з недавнього часу стали очевидною нормою. Але для кого-то вони можуть стати початком шляху у світ ідеальних сирників!

Інгредієнти

⠀▫️300г пресованого сиру 5%
⠀▫️1 яйце
⠀▫️15-30г цукрової пудри
⠀▫️1ч.л. ваніліну
⠀▫️щіпка солі
⠀▫️40г борошна + борошно на формовку

Ванільні сирники із сиру покроковий рецепт

1. Сир розтерти з пудрою, сіллю і ваніліном. Вбити яйце, перемішати до однорідності. Всипати борошно, перемішати. Якщо у вас є час, накрийте миску з масою плівкою і поставте в холодильник на годину і більше. ⠀
2. На робочу поверхню насипте борошно. Ложкою викладіть по 40-50г маси на борошно. У вас вийде 7-8 штук. Кожен шматочок, обваляйте в борошні, руками скачайте в кулю, а після сформуйте сирник, обертаючи його руками на столе.
3. Смажити сирники на рослинному маслі. Сковороду не забути попередньо добре прогріти на середньому вогні! Смажити до рум’яної скоринки з двох сторон.