Яйце по-шотландськи з котлетою і рідким жовтком

Як смачно зробити Яйце по-шотландськи з котлетою і рідким жовтком простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

на 4 порції:

Яйце 4 шт + 2 для панірування
Фарш курячий 500 гр
Зелень (цибуля, петрушка, кріп)
Спеції за смаком
Сіль за смаком
Панірувальні сухарі 200 гр
Масло для фритюру 500 мл

Яйце по-шотландськи з котлетою і рідким жовтком покроковий рецепт

1. Відварюємо яйця в киплячій воді 5,5 хвилин рівно і відразу охолоджуємо, щоб жовток залишився рідким. Беремо фарш – я взяв курячий, додаємо улюблені спеції (я взяв паприку, сухий часник, суміш перців, зелень, сіль) і перемешиваем.

2. Для панірування: з двох яєць робимо Льєзон і окремо сухарі. З фаршу формуємо коржик, в центр кладемо Яйце і запечатуємо. Паніруємо у Льєзоні, сухарях, знову Льєзон і сухари.

3. І обсмажуємо у фритюрі 180 градусів, 4-5 хвилин до золотистої скоринки. Я подав з квасолею і сирним соусом.

Відео рецепт 👇