Як зробити Солодкий френч тост з яйцем, вершками, сиром і джемом простий рецепт.
Інгредієнти
На 2 порції нам знадобиться:
•Хліб – будь за смаком 2 скибочки
•Яйце куряче – 1 шт.
•Вершки 33% – 100 мл
•Тростинний цукор – 1 ст. л.
•Кориця мелена – 1 ч. л.
•Вершкове масло – 10 р.
•Сир страчателла – 100 р.
•Полуниця свіжа – 6 шт.
•Полуничний джем – 100 р.
•Базилік – пару гілочок
Солодкий френч тост з яйцем, вершками, сиром і джемом покроковий рецепт
1. Наріжемо хліб товщиною 1-1.5 див. Полуницю розділимо на чотири часточки. Суміш для хліба – яйце змішуємо з вершками і додамо цукор з корицею. Хліб гарненько наситимо нашої сумішшю, але не кашицу.
2. Змастимо вершковим маслом сковорідку і смажимо 2-3 хвилини з одного боку і 1-2 з іншого. Дістаємо тост і переходимо до топінгам і украшению.
3. Зверху тосту викладаємо сир страчателла, полуницю і рясно поллємо полуничним джемом, в кінці прикрасимо листям базилика.
4. Для цього рецепта краще підійде черствий хліб, який залежався у вас вдома. Клбучничный джем я попередньо збив у блендере.
Відео рецепт 👇