Гарбузовий пиріг без цукру і без яєць

Як смачно зробити Гарбузовий пиріг без цукру і без яєць простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

-аквафаба 50 мл
-вершкового масла 30 гр
-рослинна молоко 20 мл
-гарбузового пюре 210 гр
-підсолоджувач за смаком (у мене 2 ст. л эритрита)
-ц/з борошно 120 гр
-розпушувач 1/2 ч. л
-кориця 1 ч. л
-мускатний горіх 1/4 ч. л
-мелений імбир 1/4 ч. л

крем
-йогурт 80-100 гр
-підсолоджувач за смаком

*Аквафаба — це назва в’язкої рідини, отриманої в результаті відварювання плодів бобових культур таких, як нут, квасоля, горох.

Гарбузовий пиріг без цукру і без яєць покроковий рецепт

1. Розтоплене вершкове масло потрібно змішати з подсластитем і перемішати. Додаємо туди гарбузове пюре і молоко. Перемішуємо. В окремій ємності змішуємо всі сухі інгредієнти. Потім частинами всыпаемся у рідку масу борошно. Щоб вийшла однорідна консистенция.
2. Далі збиваємо блендером аквафабу, десь 5-7 хв. Повинні вийде міцні списи, як у яєчного білка. Частинами змішуємо аквафабу тісто, Дуже акуратно, як з яєчними білками, щоб вони не опали.
3. Випікаємо в розігрітій духовці до 180 градусів 60 хв. Не відкривайте духовку під час готування!
4. Також прошу після приготування не відкривати духовку, дати настоятися кілька годин. Потім можна намазати кремом і прибрати в холодильник на годину. Готово!