Як зробити Каву з шоколадом і апельсинами рецепт простий. Безлактозный кави, який припаде до смаку багатьом, хто любить експериментувати😉 Відмінний варіант для вихідного дня, коли не потрібно нікуди поспішати, а просто насолодитися прекрасним ранком і моментом❤️
Інгредієнти
На одну чашку кави нам знадобляться:
50 мл еспрессо (у мене варіант lungo)
50 мл свіжовичавленого апельсинового соку
15 грам темного шоколаду
50 грам кокосова молоко
5 грам кокосової цукру ( можна не додавати, або додати коричневий. Я не додавала я не люблю солодкий кава)
Кави з шоколадом і апельсинами покроковий рецепт
1. Кокосове молоко підігрійте, але не кипятите.
2. В гаряче молоко покладіть шоколад (і цукор, якщо додаєте) і дайте йому розтанути. Якщо шоколад повністю не розчиняється необхідно пробити пару секунд занурювальним блендером.
3. Кокосове молоко з шоколадом переливаємо в чашку, додаємо апельсиновий сік і эспрессо.