Як зробити дуже смачний крем-чіз на вершках з сирним сиром і цукровою пудрою рецепт простий.
Інгредієнти
400 р – сирний сир (Холланд, Кукинг)
120 г м’якого Вершкового масла 82,5%
90 г – цукрова пудра
Крем-чіз на вершках з сирним сиром і цукровою пудрою покроковий рецепт
1. Вершкове масло дістаємо з холодильника за годину до приготування! Воно має бути м’яким. М’ЯКЕ вершкове масло збиваємо з цукровою пудрою до пишноти ( 2-3 хв). Додаємо сирний сир і ще раз збиваємо до однорідності ( 3-5хв.). – – – – – –
2. Беремо силіконову лопатку й трохи размешавшем крем, прибираючи бульбашки повітря, як би розгладжуючи його. Крем готовий!
3. Використовувати крем можна відразу, а можна покласти в кондитерський мішок і відправити його в холодильник. Даної кількості крему вистачить в начинку для торта діаметром 16 см та висотою 12 см.
4. Якщо будете використовувати на покриття торта, то подвоюйте порцію. ( ‼️крем чудово підходить для фінішного покриття – термін придатності 5 діб!)