Курка в кисло-солодкому соусі по китайськи з томатною пастою і соєвим соусом

Як смачно зробити Курка в кисло-солодкому соусі по китайськи з томатною пастою і соєвим соусом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Це так смачно. Особливо смачно якщо подавати з рисом і посипати зеленою цибулею .

Інгредієнти

-куряча грудка 1-2 шт;
-томатна паста -2 ст. ложки ;
-соєвий соус ;
-часник , імбир .
-рисовий оцет ;
-кукурудзяний крохмаль
-вода -50 мл ;
-цукор 1 чайна ложка;
-сіль , перець .

Курка в кисло-солодкому соусі по китайськи з томатною пастою і соєвим соусом покроковий рецепт

1. Курку нарізаємо на невеликі шматочки, солимо і перчимо. Додаємо 1 ст ложку крохмалю, перемішуємо. Обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Прибираємо курицу.

2. Готуємо соус з’єднуючи цукор, соєвий соус, томатну пасту, рисовий оцет, імбир і чеснок.

3. Після змішуємо воду з крохмалем і наливаємо в соус, перемішуємо і соус готовий . У цей соус кладемо обсмажену курицу.

4. Солодкість і кислоту соусу регулюйте на ваш смак. Подаємо курку з коханим гарниром.

Відео рецепт 👇