Локшина з овочами, індичкою та грибами

Як зробити Локшину з овочами, індичкою та грибами рецепт простий.

Інгредієнти

Вага готового страви 700г. (2 порції, 350г на порцію).
КБЖУ на порцію: 426/7.4/50.6.
КБЖУ на 100г: 122/9.6/2.1/14.5.

Інгредієнти:
– 200г курячого філе
– 20г пшеничного борошна
– 100г локшини/спагетті
– 10г соняшникової олії
– 1г кунжуту
– 30г ріпчастої цибулі
– 65г печериць
– 100 г болгарського перцю
– 35г кетчупу
– 30г соєвого соусу
– 100г води від локшини
– сіль – за смаком
– зелена цибуля – за бажанням.

Локшина з овочами, індичкою та грибами покроковий рецепт

1. Локшину відварити на хвилину менше, ніж вказано на упаковці. Філе нарізати на невеликі брусочки, посипати 10г борошна і перемішати. Обсмажити філе на 5г олії до готовності (хвилин 7) і перекласти на тарелку.

2. У цій же сковороді обсмажити на 5г олії нарізану цибулю до золотистого кольору, печериці і перець. Перекласти на тарелку.

3. Змішати 100г води від варіння локшини, соєвий соус, кетчуп, 10 г борошна, вилити на сковороду, варити на повільному вогні 1-2 хвилини, він швидко загустеет.

4. Додати до соусу локшину, овочі і курку, перемішати і прогрітий. При подачі посипати кунжутом і зеленим луком.

Відео рецепт 👇