Медовий торт з заварним кремом

Як смачно зробити Медовий торт з заварним кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Всіма улюблений Медовий тор. Готуємо з любов’ю.

Інгредієнти

Для коржів:
🌹Яйця-4 шт
🌹Цукор-1 склянка (200 грамовий)
🌹Мед-4 ст. лож
🌹Вершкове масло-150 Гр
🌹Сода-1,5 ч. лож(гасимо оцтом)
🌹Борошно-5 склянок (200 грамових)+/- це 650 Гр. Борошна і на подпылку!

Для крему:
🌹Яйце-1 шт
🌹Цукор-1 склянка (200 грамовий)
🌹Борошно -6 ст. лож
🌹Молоко-1 літр
🌹Ванілін за смаком
🌹Вершкове масло-100 гр

Медовий торт з заварним кремом покроковий рецепт

1. Приготування тіста: Яйця, цукор, мед перемішаємо ставимо на плиту безперервно помішуємо, додаємо вершкове масло, як тільки всі інгредієнти растопились додаємо соду гашену уксусом.

2. Вводимо борошно , замішує не забите борошном тісто. Даємо відпочити хвилин 20 і можна працювати. Коржі випікаємо в духовці при температурі 190 градусів хвилин 5-7. Змащуємо коржі і даємо просочитися 1 годину. Приготування крему: Яйця,цукор,борошно перемішати вводимо молоко ставимо на плиту безперервно помішуємо варимо до загустіння до появи перших пузырей.

3. Готовий крем Накриваємо в контакт. Даємо трохи охолонути і додаємо вершкове масло. Трохи взобьем міксером і додаємо ванілін. Крем готовий його можна використовувати для коржей.

Відео рецепт 👇