Млинці фламбе в карамелі

Як смачно зробити Млинці фламбе в карамелі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Готуємо млинці по кожному коханому рецептом, ягоди уварюють з крохмалем/пектином і цукром, начиняємо млинці, кладемо в карамель і підпалюємо! Смачно так, що з глузду з’їхати можна! А якщо ще не просто ягоди, а смородину з малиною, кардамоном і корицею!

Інгредієнти

▪️3 яйця
▪️250 г теплого молока
▪️250 г води
▪️280 г пшеничного борошна
▪️Щіпка солі і 40г цукру
▪️150 г окропу
▪️30 г розтопленого вершкового масла

Начинка (для 4 млинців)
200 г смородини, 70 г малини, 30г цукру, 1 ст. л. крохмалю або 1 ч. л. пектину. Уварити до густого стану, в кінці варіння додати 1/4 чл кориці 1/4 чл кардамону.

Карамель (для 4х млинців)
70г цукру
20г вершкового масла
30г міцного алкоголю

Млинці фламбе в карамелі покроковий рецепт

1. Яйця, молоко, воду, сіль і цукор збити ручним віночком, додати борошно, розмішати, додати масло і окріп, вимішати і залишити на годину в холодильнику. Випікати на розпеченій сковороде.
2. начинити Млинці ягодами, загорнути. Цукор нагріти до карамельного кольору, додати масло, добре перемішати, вкласти 4 млинця (див. відео), обсмажити хвилину з одного боку, перевернути, влити алкоголь, підпалити. Як догорить, все готово. Подавати зі сметаной!