Приготуємо американську класику – м’які печиво з арахісової пастою, шоколадом і ідеальним складом! без борошна • без глютену • без цукру • без молока • без яєць
Інгредієнти
▫️Нут варений – 200 гр
▫️Арахісова паста – 100 гр
▫️Фініки – 150 гр (з шкіркою і кісточками)
▫️Вода 30 – 50 гр
▫️Сода – 1/2 год л
▫️Лимонний сік – 1 ст л
▫️Сіль – щіпка
▫️Шоколадні краплі – 50 гр
М’яке печиво з арахісової пастою і шоколадом покроковий рецепт
1. Фініки залити окропом на 10 хвилин, потім відчистити від шкірки і кісточок Всі інгредієнти крім шоколадних крапель збити в блендері, воду додавати по чуть-чуть. (Води може взагалі не знадобитися, залежить від м’якості фініків і вашого блендера)
2. Тісто не повинно бути рідким Додати шоколад в масу, перемішати і сформувати печиво (краще змочити руки водою, так як тісто липке)
3. Викласти печиво на силіконовий килимок або пергамент змащений маслом і відправити в духовку на 15 хвилин при 170 градусах Ready! Тільки дайте печеньками повністю остыть.