Мясні деруни по-українськи

Як зробити М’ясні деруни по-українськи рецепт простий. Короночка 90-х. У далекій молодості друзі навчили мене готувати ці смачні деруни. В оригіналі вони готуються зі свинячим фаршем і обсмажують на салі, у мене ж полегшена версія з фаршу стегна індички. А картоплю при бажанні можна замінити кабачком (див. рецепт моїх відео).

Інгредієнти

Фарш – 500 гр.
Картопля – 2-3 шт. середніх
Яйце – 1 шт.
Крохмаль картопляний – 2 ст. л. без гірки
Сіль, перець

За бажанням можна додати натертий часник і ріпчасту цибулю.

М’ясні деруни по-українськи покроковий рецепт

1. Картоплю нарізаємо тонкою соломкою. Об’єднуємо картопля, фарш, яйце, крохмаль і спеції. Добре вымешиваем.
2. Обсмажуємо на середньому вогні з двох сторін до рум’яної корочки.
3. Подаємо зі сметанним соусом: сметана 30%, зелень, крапля лимонного соку, сіль, перець, часник за вкусу.