М’ясні рулетики з сирно-грибною начинкою 🤍 Ідеально на святковий стіл! Та й взагалі смакота😍 Хто любить таке?
Інгредієнти
Яловичина
1 велика цибулина
300 г печериць
100 г кисломолочного сиру
Масло для смаження
Сир за типом альмете, солоний. Маскарпоне не беремо для такого рецепту!
М’ясні рулетики з сирно-грибною начинкою покроковий рецепт
1. Дрібно нарізану цибулю, смажимо хв 3, додаємо печериці. Смажимо до випаровування рідини і готовності овочів. Солимо, перчимо начинку трохи. Остуджуємо. Пласт яловичини відбиваємо молотком, перекладаємо на плівку, змащуємо сиром, викладаємо начинку і звертаємо туго.
2. Потім загортаємо у плівку, скачуємо як цукерку і залишаємо ненадовго, щоб рулет форму зберіг. Перекладаємо в змащену маслом форму, змащуємо самі рулетики маслом, посипаємо сіллю і печемо при 190-200° до готовности.
3. Це залежить від м’яса, чим молодше яловичина, тим швидше приготовится.
Відео рецепт 👇