ПП млинці панкейкі з вівсяної муки

Як приготувати ПП млинці панкейкі з вівсяної муки рецепт. Що може бути краще гарячих пишних і дуже ароматних панкейків? А коли вони ще й без зайвих жирів так взагалі ідеально)

Інгредієнти

– яйце 1 шт. + 1 білок,
– борошно вівсяна 120 гр. (я роблю борошно будинку тк покупна вівсяна часто гірчить),
– кефір 0-2% 150 мл,
– масло рослинне (у мене кокосове) 1ч. ложка,
– сода 1ч. ложка з гіркою,
– розпушувач 1ч. ложка.

ПП млинці панкейкі з вівсяної муки покроковий рецепт

1. Білки відділяємо від жовтків. Змішуємо у великій ємності всі інгредієнти крім білків. Збиваємо в піну. Акуратно вмішуємо в тісто. Воно має бути густим, але при цьому пишним від белков.
2. Випікаємо на середньому вогні і сухій сковороді під кришкою. Як тільки поверхня стає матовою значить можна перевертати. Т. к. в складі немає підсолоджувача рекомендую подавати з сиропами або варенням на ваш вкус.

3. Але вони так само відмінно поєднуються з різними сирами, солоною рибою і овочевими пастами)