ПП тістечко наполеон

Як зробити смачне ПП тістечко наполеон рецепт простий. ⁣⁣Це самий смачний наполеон, який мені доводилося пробувати! Ніхто не здогадається, що це пп.⁣⁣⠀ ⁣Тісто філо продається в багатьох великих супермаркетах, у відділі заморозки, по сусідству з листковим тестом. У цьому рецепті на лаваш його краще не міняти, інакше буде зовсім інший варіант.⁣⁣⠀ ⁣⁣⠀ ⠀ Обов’язково спробуйте приготувати так і зберігайте рецепт, щоб не втратити 👍⁣⁣⠀ ⁣⁣

Інгредієнти

КБЖУ на 100 г:⁣⁣⠀ 125.3/7.6/3.6/15.4⁣⁣⠀
⁣⁣⠀
Тісто філо – 130 г⁣⁣⠀
Молоко – 350 мл⁣⁣⠀
Кукурудзяний крохмаль – 35 г⁣⁣⠀
Підсолоджувач – за смаком (або цукор і ванілін)⁣⁣⠀
Яйце – 3 шт⁣⁣⠀

ПП тістечко наполеон покроковий рецепт

1. Лист тісто філо розрізати на прямокутники розміром приблизно 10 х 15 см Кожний лист викласти в один шар на деко і запекти в духовці протягом 4-5 хв при 200° с до золотистого кольору. Пару листочків залишити для посипання.⁣⁣⠀

2. Збити яйця з більшою частиною молока і додати підсолоджувач за смаком, меншу частину змішати з крохмалем і з’єднайте з яєчно-молочною сумішшю. Поставити на слабкий вогонь і варити до загустіння, постійно при цьому помішуючи. Не забудьте, що після того, як крем зніміть з вогню, він ще трохи загусне.⁣⁣⠀

3. Зібрати тістечко. Чергувати кожен шар запеченого тіста філо промазуючи кремом. Розкришити два аркуші в дрібну крихту, обсипати тістечко і прибрати в холодильник на пару годин.⁣⁣⠀

Відео рецепт 👇