Як зробити смачне ПП тістечко наполеон рецепт простий. Це самий смачний наполеон, який мені доводилося пробувати! Ніхто не здогадається, що це пп.⠀ Тісто філо продається в багатьох великих супермаркетах, у відділі заморозки, по сусідству з листковим тестом. У цьому рецепті на лаваш його краще не міняти, інакше буде зовсім інший варіант.⠀ ⠀ ⠀ Обов’язково спробуйте приготувати так і зберігайте рецепт, щоб не втратити 👍⠀
Інгредієнти
КБЖУ на 100 г:⠀ 125.3/7.6/3.6/15.4⠀
⠀
Тісто філо – 130 г⠀
Молоко – 350 мл⠀
Кукурудзяний крохмаль – 35 г⠀
Підсолоджувач – за смаком (або цукор і ванілін)⠀
Яйце – 3 шт⠀
ПП тістечко наполеон покроковий рецепт
1. Лист тісто філо розрізати на прямокутники розміром приблизно 10 х 15 см Кожний лист викласти в один шар на деко і запекти в духовці протягом 4-5 хв при 200° с до золотистого кольору. Пару листочків залишити для посипання.⠀
2. Збити яйця з більшою частиною молока і додати підсолоджувач за смаком, меншу частину змішати з крохмалем і з’єднайте з яєчно-молочною сумішшю. Поставити на слабкий вогонь і варити до загустіння, постійно при цьому помішуючи. Не забудьте, що після того, як крем зніміть з вогню, він ще трохи загусне.⠀
3. Зібрати тістечко. Чергувати кожен шар запеченого тіста філо промазуючи кремом. Розкришити два аркуші в дрібну крихту, обсипати тістечко і прибрати в холодильник на пару годин.⠀
Відео рецепт 👇