Як зробити Салат мандаринки з куркою, морквою і картоплею простий рецепт. Новорічні свята – час походів у гості, зустрічей з друзями і родичами. Здивуйте своїх гостей цим простим, але в той же час дуже незвичайним і смачним салатом.
Інгредієнти
– відварна морква 3 шт. (великого розміру)
– відварна куряча грудка 200 г
– відварена картопля 1 шт.
– сир 150 г (у мене “Адигейський”, але можна використовувати будь-який інший сорт)
– майонез
– часник 1 зубчик
– чорний перець
– сіль
Для прикраси:
– гвоздика
– зелені листочки
Салат мандаринки з куркою, морквою і картоплею покроковий рецепт
1. Подрібнюємо всі інгредієнти для салату. Перемішуємо все, крім моркви. Столову ложку тертої моркви рівномірним шаром викладаємо на харчову плівку і надаємо форму круга.
2. Столову ложку салату кладемо в центр моркви, загортаємо харчову пленку.
3. Кульки, обліплені морквою прикрашаємо гвоздикою і зеленню, і ось у нас вже вийшли мандаринки!