Смачна яловича тельбух варена з овочами

Я просто обожнюю цей салат. В ньому яскраво виражений колорит тюркської кухні. Смачна яловича тельбух варена з овочами простий рецепт.

Інгредієнти

дивіться нижче

Смачна яловича тельбух варена з овочами покроковий рецепт

1. Готуємо тельбух, очищаємо, позбавляємося від запаху, вимочуємо на кілька годин.. А взагалі зараз в супермаркетах продають вже очищену).. Відварюємо до готовності . Є два варіанти заправки, свіжі овочі і смажені.. У маслі обсмажуємо до напівготовності дрібно порубаний часник, цибулю і морковь.
2. Можна додати нарізану тонкою соломкою болгарський перець.. Масла ллємо побільше, салат виходить смачніше. В обсмажені овочі додаємо більше гострого червоного перцю, чорний перець, сіль за вкусу.
3. Перемішуємо з тельбухами. Додаємо дрібно порізану кінзу.. Нарізка тельбуха і всіх овочів повинна бути тонкою, так виглядає естетичніше в подачі.. Перемішали , накрили плівкою і прибрали в холодильник годин так на три..
4. За цей час вони подружаться між собою, надають один одного ароматами, і смачний салат можна подавати на стіл.. В красивому салатнике..