Класичний салат з печінкою тріски, яйцем, огірком, авокадо і цибулею

Олів’є, звичайно, справа свята на Новорічному столі, але крім нього, за нашими традиціями, робимо ще 2-3-4 інших видів салати 😁
Ну а чого, гуляти – так гуляти 😁💃 Як зробити Класичний салат з печінкою тріски, яйцем, огірком, авокадо і цибулею рецепт простий. Салат з печінкою тріски складно назвати легким, але все ж, враховуючи в складі рукколу, свіжі огірки, авокадо і йогуртову заправку, не такий вже він і важкий) та й на вигляд гарний! Ошатний!) Тому, готуємо!

Інгредієнти

Рукола – 70-80 гр
Печінка тріски – 1 банка
Авокадо – 1 шт.
Огірки свіжі (маленькі) – 2 шт
Перепелині яйця варені – 7-8 шт
Лук червоний – 1/3 частина

Соус:
грецький Йогурт – 80 гр
Сіль – 1/3 ч. л.
Сік лимона – 1 ч. л.
Кріп – 3 гілочки

Класичний салат з печінкою тріски, яйцем, огірком, авокадо і цибулею покроковий рецепт

1. На сервірувальне блюдо викласти рукколу, зверху крупно нарізаний огірок, авокадо, половинки перепелиних яєць, шматочки печінки трески.
2. Полити йогуртовим соусом, зверху покласти червоний лук, нарізаний полукольцами.
3. Для соусу змішати – йогурт, сік лимона, сіль, дрібно нарізаний укроп.