Як смачно зробити салат Мімоза класичний рецепт з консерви сардина простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Здається, кожен знає про нього не з чуток. Але готували його так, як я? Я люблю експериментувати з подачею і вирішила показати святковий варіант цього відомого салату. Приготуємо його разом?
Інгредієнти
Картопля – 3 середніх
Морква – 2 середніх
Сардина консервована – 300 гр
Кріп – пучок
Яйця курячі – 4 середніх
Сир – 100 гр
Майонез
салат Мімоза класичний з консерви сардина покроковий рецепт
1. Картоплю, моркву і яйця зварити й остудити. Сир натерти на дрібній тертці. Картоплю і моркву натерти на крупній тертці. У яєць розділити білок і желток.
2. Білок натерти на крупній тертці, жовток – на дрібній. Сардину розім’яти виделкою. Салат викладаємо у форму (у мене кондитерське кільце – квадрат) шарами:
-картоплю, змащуємо майонезом;
– морква, змащуємо майонезом;
– сир;
– сардина, змащуємо майонезом;
– дрібно порубаний кріп;
– 1/2 жовтка;
– білок, змащуємо майонезом.
-картоплю, змащуємо майонезом;
– морква, змащуємо майонезом;
– сир;
– сардина, змащуємо майонезом;
– дрібно порубаний кріп;
– 1/2 жовтка;
– білок, змащуємо майонезом.
3. Далі – творча частина. Викладаємо пучки кропу – гілочки мімози і маленькі жмені жовтка – суцвіття. Залишаємо просочитися на пару годин. А як готуєте цей салат ви? Пробували мій вариант?