Салат з капусти з сиром і яблуками «Карпатський»

Як смачно зробити Салат з капусти з сиром і яблуками «Карпатський» простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

150 г свіжої капусти
1 яблуко ~125 р
50 г сиру (використовувала сир гауда)
гарненький скибочку лимона
кориця на кінчику ножа
жменю підсмажених горіхів (в ідеалі волоські, я використовувала фундук)
сіль
майонез

Салат з капусти з сиром і яблуками «Карпатський» покроковий рецепт

1. Капусту нашаткувати «павутинкою» – як можна тонше. Яблуко нарізати тонкою соломкою. Посипати яблуко з корицею, полити лимонним соком, перемішати і додати до капусти. Сир натерти на дрібній терке.
2. Дві третини сиру змішати з капустою і яблуками. Заправити салат майонезом. Майонез додавати по одній ложці, обережно, його не повинно бути занадто много.
3. Довести салат до смаку (сіль, якщо виявилося занадто кисло, додати трохи цукрової пудри). Викласти салат гіркою, посипати сиром і рубаними орехами.