Салат индигирка з риби з ікрою по якутски

Як смачно зробити Салат индигирка з риби з ікрою по якутски простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Рецепт салату Индигирка. Хочете приготувати легкий і швидкий салат з рибкою? Тоді вам точно потрібен рецепт якутського салату «Индигирка». Спробуйте приготувати на Новий рік – гості точно оцінять

Інгредієнти

Філе сига (можна взяти муксун, нельма, омуль і лосось) — 100 г
Лук червоний — 20 р
Огірок свіжий — 50 г
Ікра червона -1 ст. л.
Рослинне масло — для заправки
Кріп свіжий — 2 гілочки

Салат индигирка з риби з ікрою по якутски покроковий рецепт

1. Нарвати гілочки кропу і залити холодної водою на 30 хвилин. Огірок очистити від шкірки і насіння, нарізати кубиками і перекласти в піалу. Цибулю нарізати тоненькими зубчиками і відправити до огурцам.

2. Заморожене філе сига нарізати кубиками 1х1 см і додати до нарізаних овочів. Заправити рослинним маслом, сіллю, перцем і добре перемішати. Додати червону ікру і ще раз перемешать.

3. Викласти салат гіркою на тарілку і прикрасити гілочками кропу. Не забудьте зберегти посаду, щоб не втратити рецепт у стрічці! А у вас є улюблений салат з рибою?)

Відео рецепт 👇