Теплий салат з креветками, кіноа, авокадо, помідорами та шпинатом

Теплий салат з креветками, кіноа, авокадо, помідорами і шпинатом простий рецепт. Цей салат може стати розкішним легким вечерею, який ви приготуєте за 15 хв 😉 *Якщо візьмете вже очищені

Інгредієнти

✅креветки~ 300г;
✅кіноа – 150г;
✅авокадо – 1 шт;
✅шпинат~ 50г;
✅перець солодкий – 1 шт;
✅черрі~ 10 шт.

Заправка:
✅оливкова олія – 2 ст. л;
✅лимонний сік – 1 ст. л;
✅часник – 1 зубчик;
✅сол, перець
✅імбир- 1 см (за бажанням).

Теплий салат з креветками, кіноа, авокадо, помідорами і шпинатом покроковий рецепт

1. Креветки розморожуємо повільно в холодильнику, очищаємо, видаляємо чорну вену. Солодкий перець відправляємо в духовку при 180 градусах на 15-20 хв (до підпалин). Дістаємо з духовки і перекладаємо в пакет (так буде простіше потім очистити).

2. Кіноа промиваємо й варимо до готовності, відповідно до інструкції на вашій упаковці (зазвичай це 15 хв). Авокадо нарізаємо кубиками, томати черрі ріжемо навпіл, запечений перець також нарізаємо кубиками. Змішуємо інгредієнти для заправки.

3. Креветки швидко обсмажуємо з двох сторін на рослинній олії з розчавленим зубчиком часнику. В кінці солимо, перчимо. З’єднуємо кіноа, шпинат, перець, черрі, авокадо і креветки. Поливаємо заправкою, перемешиваем.

Відео рецепт 👇