Салат з куркою, болгарським перцем, цибулею, кукурудзою і йогуртом

Як смачно зробити Салат з куркою, болгарським перцем, цибулею, кукурудзою і йогуртом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Смачний, легкий і в той же час, ситний салат чудово підійде для легкої вечері або стане прекрасним доповненням сімейної трапези.

Інгредієнти

Час приготування: 25 хв

1 шт (~250 г) філе курячої грудки
1 болгарський перець
1/2 червоного цибулі
100 г натурального йогурту
зелень кропу
1/2 баночки кукурудзи (за бажанням)

Салат з куркою, болгарським перцем, цибулею, кукурудзою і йогуртом покроковий рецепт

1. Курячу грудку помийте, обсушіть паперовим рушником. Злегка відбийте кулінарним молотком, посоліть, поперчите.
2. У сковороді розігрійте олію і обсмажте курку по 10 хвилин з кожного боку до готовности.
3. Викладіть на тарілку, накрийте фольгою. Цибулю наріжте тонкими півкільцями, перець – соломкою, зелень дрібно нарубите.
4. Наріжте курку соломкою. Змішайте курку, цибулю, зелень, болгарський перець, за бажанням додайте кукурудзу.
Заправте йогуртом.