Салат баклажани з червоною квасолею

Як зробити Салат баклажани з червоною квасолею рецепт простий. Ситний і дуже смачний салат з запеченими баклажанами, червоним перцем і квасолею.

Інгредієнти

2 баклажана
1 банка червоної консервованої квасолі
2 червоних солодких перцю
Пучок кінзи (можна замінити на петрушку)
Перець чорний мелений
Олія оливкова
3 ст. ложки білого винного оцту
1 червона цибулина
Сіль
Рукола за бажанням

Салат баклажани з червоною квасолею покроковий рецепт

1. Наріжте баклажани крупною соломкою або брусочками, змастіть маслом і випікайте в духовці при температурі 210 градусів до золотистого кольору. Остудите.
2. Наріжте цибулю півкільцями і замаринуйте в білому винному оцті на 15-20 минут.
3. Перець наріжте тонкою соломкою. З’єднайте всі інгредієнти для салату, заправте оливковою олією. За бажанням, додайте зерна граната і рукколу.

Відео рецепт 👇