Теплий салат з овочів на грилі

Як зробити смачний Теплий салат з овочів грилі простий рецепт. Овочі на грилі – це любов, смак літа🧡 А ще й сыыыыыр😌 Цей барвистий салат я приготувала з допомогою гриля SteakMaster REDMOND RGM-M816P. Це 3 в 1: гриль-духовка-барбекю. Я використала функцію барбекю. Легким рухом руки гриль розкривається на 180 градусів і прямо на кухні, без диму і сторонніх запахів можна готувати барбекю. Це дуже зручно! Технікою Redmond я користуюся вже 10 років, тому з задоволенням вам рекомендую цей гриль.

Інгредієнти

✅болгарський перець-1 шт;
✅кабачок – 1 шт;
✅міні-кукурудза – за бажанням;
✅баклажан – 1 шт;
✅халумі~ 150 г (або інший сир, підходить для смаження, наприклад, сулугуні)
✅авокадо – 1/2-1 шт;
✅черрі~ 10 шт;
✅базилік – гілочка;

Заправка:
✅оливкова олія – 3 ст. л;
✅бальзамічний оцет – 1 ст. л;
✅діжонська гірчиця – 1/2 ч. л;
✅сіль, перець- за смаком.

Теплий салат з овочів на грилі покроковий рецепт

1. Баклажан і кабачок нарізаємо кружальцями, болгарський перець ріжемо досить крупно, халумі нарізаємо досить товстими шматочками. Черрі ріжемо навпіл, авокадо – довільно і скроплюємо лимонним соком.

2. При бажанні, перед смаженням баклажани можна трохи посолити і залишити на 20 хв, потім промокнути рушником. Змастити поверхню гриля або сковороди-гриль рослинним маслом і обсмажити з двох сторін болгарський перець, баклажан, кабачок, міні-кукурудзу та сир (сир обсмажується дуже швидко).

3. Трохи посолити. Змішати інгредієнти для заправки. На блюдо викласти обсмажені овочі і сир, авокадо, черрі, посипати листочками базиліку, полити заправкой.

Відео рецепт 👇