Японський салат Кані з крабових паличок, огірка, авокадо і манго

Як смачно зробити Японський салат Кані з крабових паличок, огірка, авокадо і манго простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. САЛАТ КАНІ 🥗 адже салатів на Новий рік багато не буває 🎄 Це моя версія японського салату Кані, у нього багато варіантів: з фунчезой, морквою, кукурудзою. Ще рекомендую додати в нього манго, мій в цей раз виявився темним всередині.

Інгредієнти

На 2-3 порції:

Крабові палички 200 г
1 шт. Огірок 🥒
Авокадо 1 шт.🥑
Манго 1 шт.🥭
Червоний лук 1/4 шт.🧅
Салатні листя🥬
Кунжут
Сіль за смаком🧂
Кінза☘️

Для соусу:
Яйце 1 шт.🥚
Рослинна олія 100 мл
Сіль 1/4 ч. л.
Цукор 1/4 ч. л.
Васабі 1 ч. л.
Лимонний сік 1 ч. л.🍋

Японський салат Кані з крабових паличок, огірка, авокадо і манго покроковий рецепт

1. Для соусу змішати всі інгредієнти і пробити блендером. Крабові палички порвати руками на довгі смужки, огірок, манго і авокадо нарізати тонкою соломкою, цибулю нарізати полукольцами.

2. Змішати крабові палички, огірок, манго, авокадо, цибуля, салатні листя і заправити. При подачі посипати кінзою і кунжутом 🥗

Відео рецепт 👇