Салат з консервованої квасолею, огірками та цибулею

Дуже смачний Салат з білої консервованої квасолею, огірками та цибулею – ідеально подати з запеченим м’ясом, картоплею або просто з житнім хлібом👌🏻 А так само смачно буде з таким салатом приготувати шаурму(лаваш, будь-яке м’ясо і цей салат-пальчики оближеш)

Інгредієнти

Маринад для лука:
1 ч. л цукру
0,5 ч. л солі
1 ст. л оцту 6-9%
100 мл крутого окропу

Продукти для салату:
1 банка консервів.квасолі
Головка червоної цибулі
250 г маринованих або солоних огірків
Пучок петрушки

Соус:
100 мл рідини від квасолі (аквафаба)
150 мл раст.масла
Перець чорний мелений
1 ч. л гірчиці
0,5 ч. л цукру
Щіпка солі

Салат з консервованої квасолею, огірками та цибулею покроковий рецепт

1. Цибулю нарізати півкільцями, окремо в мисці з’єднати всі інгредієнти для маринаду, перемішати і залити цибулю, залишити . Консерв. білу квасолю відкинути на друшляк, щоб стекла рідина (вона потрібна для соусу).

2. Готуємо соус: всі інгредієнти з’єднати в склянці заглибного блендера і пробити, вийде трохи рідкуватий майонез. У салатник викласти квасолю, нарубану петрушку.

3. Цибулю заздалегідь відкинути на сито, щоб стекла рідина і додати цибулю в салат, огірки нарізати кружечками, заправити соусом і за бажанням можна додати ложку сметани! Все перемішати і подавати !

Відео рецепт 👇