Салат з кавуна, сиру фета, огірком і м’ятою простий рецепт. Дуже популярний в Середземномор’ї. Солона Фета, солодкий соковитий кавун, освіжаюча м’ята, цитрусова кислинка – дуже смачно і ідеально для літнього поєднання!) Фету можна замінити на бринзу, за смаком можна додати яких-небудь горішків – кедрових, мигдаль, фісташки, насіння соняшнику. Найголовніше, щоб кавун і сир були холодними!) Салат готувати безпосередньо перед подачею!
Інгредієнти
Кавун – 1,4 кг
Огірок (невеликий) – 2 шт
Сир Фета – 100 гр
М’ята (тільки листочки) – 6-7 гілочок
Заправка:
Сік лимона – 2 ст. л
Мед рідкий – 2 ст. л
Оливкова олія – 2 ст. л
Салат з кавуна, сиру фета, огірком і м’ятою покроковий рецепт
1. Кавун почистити від шкірки і насіння, нарізати кубиками. Огірок нарізати тонкими кольцами.
2. Сир розкришити пальцями. М’яту дрібно нарубить.
3. Для заправки змішати всі інгредієнти вилочкою. Все покласти в чашку, залити заправкою, акуратно перемішати і відразу ж подавать.
Відео рецепт 👇