Салат Мозаїка з червоною рибою, маринованими огірками, яйцями і цибулею

Як смачно зробити Салат Мозаїка з червоною рибою, маринованими огірками, яйцями і цибулею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Салат з червоною рибою «мозаїка» Інгредієнтів мінімум, а дуже смачно. Хоч кожен день, хоч на святковий стіл.

Інгредієнти

Червона риба (лосось) – 300 г
Маринований огірок – 1-2 шт (150 г)
Яйця – 3 – 4 шт
Цибулина – 1/2 шт
Кріп – 1 пучок
Майонез за смаком

Салат Мозаїка з червоною рибою, маринованими огірками, яйцями і цибулею покроковий рецепт

1. червону Рибу відваримо. Воду підсолюю, доводжу до кипіння, опускаю червону рубу, у мене вагою 300 грамів і варю 15 хвилин на невеликому вогні, потім виймаю і даю охолонути Відварені яйця очищаємо і ріжемо кубиками.

2. Розбираємо на шматочки рибу. Маринований огірок разрежем соломкою. Замітка. Якщо огірки у Вас занадто кислі через оцту, не засмучуйтесь, можна їх реанімувати, додайте цукор і добре перемішайте, залиште банку на кілька годин, а тепер діставайте кислота з них ушла.

3. Збираємо салат, в миску кладемо рибу, огірки, яйця, поріжемо тонкою соломкою ріпчасту цибулю, я це роблю за допомогою овощечистки.

4. За бажанням додайте зелень кропу, у мене не всі люблять кріп, тому сьогодні не додаю. Заправляємо майонезом, салат готов.