Салат з огірком, авокадо, яйцем, сиром і червоної риби

Як приготувати смачний салат з огірком, авокадо, яйцем, сиром і червоної риби рецепт простий. Якщо ви поставите на святковий стіл цей салат, його з’їдять першим! ‼️Буду дуже вдячна за вашу оцінку цього рецепта в коментарях. Цей чудовий і смачний салат не займе багато часу для приготування. І доставить масу задоволення гостям.

Інгредієнти

огірок – 1 шт.
листя салату Мікс – 150 г
авокадо – 1 шт
перепелині яйця – 8 шт
слабосолона червона риба – 100 г
м’який сир Моцарелла – 100 г

Для заправки:
оливкова олія – 3 ст. л.
соєвий соус – 2 ст. л.
діжонська гірчиця – 1 ч. л.
сік лимона – 1 ст. л.
часник – 1 зубчик
цукор – 0,5 ч. л.

Салат з огірком, авокадо, яйцем, сиром і червоної риби покроковий рецепт

1. Авокадо очистити і нарізати. Перепелині яйця зварити в круту. Очистити, розрізати навпіл. Нарізати на невеликі шматочки рибу. Огірок нарізати тонко. Дивіться відео рецепт.

2. Зібрати салат. На дно тарілки викласти листя салату у вигляді подушки. Зверху хаотично викласти: авокадо, огірки, яйця, сир Моцарелла, рибу. Зробити заправку.

3. З’єднати: оливкова олія, соєвий соус, гірчицю, часник, цукор, сік лимона. Полити салат. Зверху посипати кунжутом і петрушкой.

Відео рецепт 👇