Салат з яловичиною, яблуками, морквою, перцем і майонезом

Салат з маминої зошити. Насправді, цей салат з зошита мами моєї подруги дитинства😄але 30 років тому він став і нашим🥰 поєднання дивне, на перший погляд, але я наполягаю, щоб ви його приготували! І ніяких дієт на святах 🥂 Як зробити Салат з яловичиною, яблуками, морквою, перцем і майонезом рецепт простий.

Інгредієнти

Яловичина 400-500г
Яблуко 1 шт велике
Морква 1 шт
Перець болгарський 1-2 шт. Можна різних кольорів
Майонез

Салат з яловичиною, яблуками, морквою, перцем і майонезом покроковий рецепт

1. Яловичину і моркву відварити. Морква, яблуко натерти на самій дрібній тертці. Яловичину пропустити через м’ясорубку. Перець нарізати досить дрібними брусочками.
2. М’ясо змішати з майонезом. Скільки візьме. І викласти на дно салатника. Утрамбувати небагато. Далі тонкий шар яблука. Потім шар моркви. І зверху насипати шар перцю. Акуратно трохи змастити майонезом. Дати постояти неск годин👌🏻

3. Сіль не потрібна. Мама робить в звичайному салатнику. Для фото ми приготували в стаканчиках і кільці. Ідеально і так і так😋