Картопляний салат з кукурудзою, цибулею і огірками, маринованими

Картопляний салат з кукурудзою, цибулею і огірками, маринованими простий рецепт.

Інгредієнти

🍓7-8 картоплі
🍓1 маленька банка консервованої кукурудзи
🍓1 червона цибулина
🍓8-9 маринованих огірків
🍓3-4 гілочки ріпчастої цибулі
🍓петрушки щіпка
🍓щіпка кропу

Для соусу:
🍓Півсклянки розсільного соку (я використовувала сік огірків)
🍓1 чайна ложка гірчиці
🍓4 столові ложки майонезу
🍓2 столові ложки процідженого йогурту
🍓половина чайної ложки солі
🍓1 чайна ложка чорного перцю
🍓5-6 столових ложок оливкової олії

Картопляний салат з кукурудзою, цибулею і огірками, маринованими покроковий рецепт

1. Відваріть картоплю, поки він не стане м’яким разом з шкіркою. Зливаємо воду і чистимо. Наріжте його на дрібні шматочки і покладіть у велику миску. Червону цибулину нарізаємо тонко і розминаємо руками і додаємо до картошке.

2. Додамо дрібно нарізаний свіжий лук, петрушку, кріп, маринований огірок. Додамо кукурузу.

3. Збийте всі інгредієнти для соусу в окремій мисці. Вилийте його на картоплю і перемішайте. Потім перекладіть на сервірувальну тарілку і подавайте. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇