Салат з вареної курячої грудкою, баклажанами, перцем, горіхами і цибулею

Як смачно зробити Салат з вареної курячої грудкою, баклажанами, перцем, горіхами і цибулею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

варена Куряча грудка 250г
Баклажан 400г
Перець солодкий 300г
Волоський горіх 50г
Кінза 30г
Лук червоний 100г
Хмелі-сунелі 1ч.л (на відео я не поклала, так як мені в той момент не бажані були спеції)
Часник 2 зубчики (теж не поклала, але в рецепті він є)
Сіль
1-2ст.л оцту за смаком

Салат з вареної курячої грудкою, баклажанами, перцем, горіхами і цибулею покроковий рецепт

1. Перець і баклажани потрібно запекти в розігрітій до 200с духовці 30 хвилин. Далі накрити плівкою на 15 хвилин і очистити від шкурки.

2. Волоський горіх краще перекрутить через м’ясорубку або подрібнити в блендере.

3. Але імпульсами (щоб горіх в салаті відчувався, а не була мука).

Відео рецепт 👇