Салат із запеченою гарбузом і сиром фета

Як смачно зробити Салат із запеченою гарбузом і сиром фета простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

🔹Гарбуз -350 гр.
🔹Сир фета -100 гр.
🔹Листя салату
🔹петрушка

Маринад для гарбуза:
🔹Мед – 2/3 ч. л.
🔹рослинне масло -1ст.л
🔹Соєвий соус -1 ст. л
🔹сіль, за смаком
🔹Розмарин, орегано за смаком, або інші ваші улюблені спеції

Заправляла салат олією. Якщо є бальзамічний оцет, можна їм заправити.

Салат із запеченою гарбузом і сиром фета покроковий рецепт

1. Гарбуз очистити від шкірки і видалити насіння. Нарізати гарбуз кубиками. З’єднати разом всі інгредієнти маринаду і добре перемішати. Полити гарбуз заправкою і добре перемешать.
2. Запікати при 180°, до готовності гарбуза. У мене запікалася 45 хв. Фету нарізати кубиками. Вийняти гарбуз з духовки, перемішати. Зверху викладаємо на гарбуз сыр.
3. Повернути гарбуз в духовку. Запікати ще 5-10 хв. Листя порвати руками, зверху викладаємо гарбуз з сиром, посипаємо зеленню. Заправляємо маслом.