Корейський салат з яловичиною, огірками і перцем

Соковитий, літній салатик, відмінно зберігається в холодильнику, а на наступний день ще смачніше. Корейський салат з яловичиною, огірками і перцем простий рецепт.

Інгредієнти

✅Яловичина – 300 гр (у сирому вигляді)
✅Огірки – 400 гр
✅Болгарський перець – 1 шт (невеликий)
✅Петрушка або кінза
✅Зелений лук
✅Часник – 3 зубчики
✅Оцет 70% – 1 ст. л
✅Соєвий соус – 2-3 ст. л
✅Коріандр мелений за смаком
✅Цукор – 1 щіпка
✅Перець червоний – за смаком (можна свіжий)
✅Оливкова олія

Корейський салат з яловичиною, огірками і перцем покроковий рецепт

1. Яловичину нарізаємо тонкою смужкою і обсмажуємо на оливковій олії. Вибираємо молоду яловичину або телятину, тоді м’ясо буде м’яким і головне його не пересушити, м’ясо дасть сік, накриваємо його кришкою і спочатку трохи тушим.

2. Овочі ріжемо тонкою соломкою, цибулю довгими пір’ям, петрушку мелко.

3. З’єднуємо м’ясо, овочі та зелень, додаємо часник, цукор, соєвий соус, оцет, червоний перець і коріандр, перемішуємо і салатик готовий, але краще дати йому настоятися годинку в холодильнике.

Відео рецепт 👇